Onze diensten

Boomverzorging


Voor een goede en gezonde ontwikkeling van een boom is regelmatig onderhoud zeer belangrijk. Ruud Janssen Hovenier verzorgt alle facetten van boomverzorging. Van een vakkundige aanplant, tot aan het regelmatig snoeien van de boom en het kiezen van de juiste grondsoort. Door middel van onze ervaren vakmannen en ons professioneel klim- en zaagmateriaal, kunnen wij elke boom planten, snoeien of verwijderen.

Tuinaanleg


Bij het aanleggen van een tuin komt veel kijken. Het tekenen en ontwerpen van een tuin begint met een afspraak bij de klant. Onze hoveniers komen bij u langs en zullen al uw wensen bespreken. Deze wensen worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Daarnaast kunnen onze ervaren en deskundige hoveniers u adviseren over alle mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp.

Onderhoud


Voor de uitstraling en het behoud van uw tuin, is onderhoud na het aanleggen essentieel. Dit onderhoud dient vakkundig uitgevoerd te worden. Onze gespecialiseerde hoveniers kunnen dit onderhoud voor u verzorgen in de vorm die op dat moment het beste bij uw tuin past. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een voor- of najaarsbeurt.

Bestrating

Bestrating kan in een tuin onopvallend of juist dominant aanwezig zijn. Het is een sfeerbepalend onderdeel van de tuinvormgeving. Terrassen en paden worden intensief gebruikt en daarom is het belangrijk dat deze aangelegd worden door een vakman. Ruud Janssen Hovenier zorgt voor een professionele en creatieve bestrating geheel naar uw wens. Hierin zijn vele mogelijkheden waarin wij u ook kunnen adviseren en helpen de juiste keuzes te maken. Bij Ruud Janssen Hovenier kunt u er zeker van zijn dat alle bestratingswerkzaamheden op een professionele manier worden uitgevoerd.

Cocos Bodembedekker


Cocos Bodembedekker is decoratieve bodembedekking op basis van grove cocossnippers. Het houdt paden en borders in tuinen beloopbaar en kan worden gebruikt onder speeltoestellen. Cocos Bodembedekker is eenvoudig uit te strooien in de tuin, op paden, potten of plantenbakken. Het beschermt tegen onkruid en houdt borders goed beloopbaar.